| :: Klan Gromu :: Obóz Klanu Gromu :: Korzenna Nora | Grupa : Płeć : kocur
Księżyce : nieskończone
Matka : srebrna skórka
Ojciec : gwiezdny pył
Wygląd : utkany z gwiazd
Multikonta : administracja
Liczba postów : 2180
Administracja | First topic message reminder :Kudłata Ściana została nazwana na cześć wystającej z niej licznych korzeni, większych i mniejszych, które nadają wygląd splątanego, długiego futra kota. Pod nią jest wiele wgłębień i miejsc, które wyścielane są mchem i które mogą być używane jako legowiska dla kotów rannych, by mogły powrócić do pełnego zdrowia.
|
|
| Grupa : Płeć : kocur
Księżyce : 113 (IV)
Matka : Słoneczny Blask [*]
Ojciec : Trzaskający Mróz [*]
Mistrz : Trzaskający Mróz [*]
Partner : Tęczowa Chmura :(
Wygląd : Rudy, klasycznie pręgowany kocur o krótkiej sierści z małą ilością bieli (pysk, pierś do połowy brzucha oraz na łapach i boku ciała) z jadowicie zielonymi oczami. Nieco powyżej przeciętnej jeśli chodzi o wzrost, budową przeciętny, chociaż umięśniony. Charakterystyczne dla niego cztery ciemniejsze pręgi o kolorze pręg na boku wraz z białymi znaczeniami zahaczającymi o nie oraz dwie większe plamy na bokach pyska.
Multikonta : Kozi Klif [KR], Osa [KG] | Renifer [PWŁ], Poranna Zorza [GK]
Autor avatara : pliszka
Liczba postów : 1277
Wojownik | - Dziękuję - odpowiedział, zjadając liść bez wahania. Ufał swojej medyczce, wiedział, że nie podałaby mu nic, co by mu zaszkodziło. Potem posłusznie ruszył do legowiska chorych, gdzie za niedługo miał zwrócić nie tylko wszystko, co nieświeże i szkodliwe, ale… Dosłownie wszystko. Medycy pewno będą mieli sporo sprzątania, a jemu będzie głupio, że nie będzie mieć siły.
//zt |
| | Grupa : Płeć : kocur
Księżyce : 7 [X]
Matka : Zaćmione Słońce
Ojciec : Koźlorogi
Mistrz : Leśny Gwar
Wygląd : Póki co Wodospad jest jak większość kociąt. Okrągły, puszysty i delikatnie pulchny. Z czasem jednak jego ciało nabierze bardziej smukłych kształtów. Jego futro jest w głównej mierze kremowe z wyjątkiem łap, ogona, pyska i uszu, które są bure z czarnymi pręgami. Stopy kocurka są natomiast niemalże w całości czarne, podobnie jak pręgowany ogon, a na jego bokach widać delikatne, ciemniejsze przebarwienia. Jego pysk jest standardowej budowy. Nie za płaski, nie za długi, raczej smukły i delikatny, zakończony blado-różowym noskiem. Najwięcej uwagi zwracają jednak jego oczy – duże, o kolorze głębokiej, wodnej toni.
Multikonta : Tęczowa Chmura [GK], Sowia Gwiazda [KRz], Jałowcowa Łapa [KRz], Łabędź [PNK], Słonecznikowa Łapa [KW]
Liczba postów : 114
Terminator | Wodospad nie często się martwił, ale ostatnio naprawdę zaczęło go niepokoić, że ziółka, które dał mu Wysoka Łapa nie pomagają. Przecież nie mógł iść zarzygany na swoją ceremonię, która miała nadejść lada moment! - Wysokiiiii, chyba dziś też będę rzygać - miauknął przeciągle, gdy tylko terminator medyka pojawił się w zasięgu jego wzroku, nawet nie ruszając się o cal z legowiska chorych. _________________ 東京HellからParadise そりゃ勝ちとるためならGotta Fight 今更やわな かけ できるわけねぇだろ ぶちかませ 頭の中から現実に 変換していく綿密に 眠らずAction 0時過ぎ このLifeが生み出す 芸術品
| |
|
| | Grupa : Płeć : kocur
Księżyce : 37 [X]
Matka : Roztrzaskana Tafla [NPC] + Dzika Róża [NPC]
Ojciec : ?
Mistrz : Zamglone Jezioro; Owcze Runo
Partner : wiedza
Wygląd : Długie łapy, nieco zgarbione ciało. Cienki ogon w którego wzdłuż przechodzi ciemniejsza pręga, rytmicznie przecinana poziomymi liniami. Krótkie błyszczące jasnobrązowe futro z czekoladowymi cętkami i nieco jaśniejszym brzuchem i ciemniejszymi pręgami na udach. Długa szyja na której znajduje się trójkątna głowa z nienaturalnie dużymi bladymi uszami, ceglastym zgarbionym nosem otoczonym białym futrem. Ma żółtobrązowe oczy. Czasem potyka się o własne łapy, jego krok jest skoczny i energiczny.
Multikonta : Wilczy Kieł, Ukwiecona Grań [KG]; Jeżynowy Cierń, Brzozowa Kora [GK]
Liczba postów : 310
Samotnik | Westchnąłem pod nosem słysząc wołanie Wodospadu. Miało być lepiej, ugh. Wziąłem ze składziku aż trzy kwiaty nagietka, jak po tej górze zielska mu się nie polepszy to nie wiem. - Masz. - położyłem rośliny przed nosem kocura i szybko uciekłem z zasięgu jego wzroku.
/zt |
| | Grupa : Płeć : kotka
Księżyce : 5 ksiezyc (IX)
Wygląd : Średniego wzrostu, masywna, wysoka kotka o długim jasno-złocistym futrze w klasyczne pręgi o szarawym odcieniu. Będzie miała pomarańczowe oczy.
Multikonta : Meduza [pns], Malinowa Łapa [kw], Tańcząca Łapa [krz] | Robak i reszta
Autor avatara : galeria
Liczba postów : 74
Terminator | Tęczę spotkało ogromne nieszczęście! Do tej pory nie była chora, a akurat teraz, gdy opuszcza kociarnie, to Gwiezdny Klan postanowił jej zesłać jakiegoś syfa!!! Zupełnie niesprawiedliwe! Przyszła niezwłocznie do lecznicy i rozejrzała się za kimś, kto mógłby jej pomóc. — Mmmhmhm — spróbowała przygotować swoje gardło do mówienia — piecze mnie... gardło.... i jest... suche — powiedziała z trudem, co jej dolega. _________________
Motylem jestem Na, na, na, na, motylem jestem Dzień minął już, a pragnę jeszcze Siąść tu i tam... Motylem jestem
Jak motyle, jak motyle Wzlećmy jeszcze choć na chwilę W górę, aż pod niebo Tam, gdzie czeka nas słońca blask! | |
|
| | Pełne imię : Dzięciola Łapa
Grupa : Płeć : kotka
Księżyce : 25
Matka : Tęczowa Chmura [*]
Ojciec : Rozżarzona Gwiazda
Mistrz : Rozżarzona Gwiazda, Owcze Runo
Wygląd : Drobna i szczupła lecz puchata kotka o rudym, klasycznie pręgowanym futrze. Ma kilka białych znaczeń, w tym białą klatkę piersiową, miejsca na łapach i dwie plamki na głowie.
Ma głęboko zielone oczy oraz czasem w jej sierść wplątane są liście czy pióra.
Multikonta : Księżycowa Łapa, Kasztanowa Kryza, Śnieg
Autor avatara : https://mybritishshorthair.com/orange-norwegian-forest-cat-breed-pictures-breed-profile-of-orange-norwegian-forest-kitten/
Liczba postów : 232
Terminator Medyka | Na głos koteczki zareagowała Dzięcioł będąca nieopodal. I cóż, ruda mogła się domyślić o bólu gardła nie tylko z opisu młodej, a z samego głosu i tego, jaki był gryzący i suchy. Podeszła więc do koteczki i poleciła jej aby ta usiadła i zaczekała chwileczkę, po czym zniknęła w składziku i wróciła z liściem mięty. Nie była w stu procentach pewna, czy to właśnie jej powinna użyć, czy może lepiej miodu... Nie chciała jednak zawracać głowy mentorce, bo robiła to dość często jeśli o leczenia chodzi.. dlatego też podała liść młodej Tęczy i rzekła: - Zjedz, a za niedługo powinno ci pomóc- i posłała jej lekki uśmiech. |
Wygląd : Średniego wzrostu, masywna, wysoka kotka o długim jasno-złocistym futrze w klasyczne pręgi o szarawym odcieniu. Będzie miała pomarańczowe oczy.
Multikonta : Meduza [pns], Malinowa Łapa [kw], Tańcząca Łapa [krz] | Robak i reszta
Terminator | Pokiwała głową posłusznie, gdy Dzięciola Łapa poleciła jej zjeść listek. Nigdy nie przyjmowała medykamentu, ale nie bała się go. Wzięła miętę do pyszczka i zaczęła jeść. Liść miał bardzo mocny smak, raczej jej się nie podobał, ale dawał odświeżający efekt. Może rzeczywiście pomóc. Oblizała się, po czym uśmiechnęła się do rudej kotki w podzięce, uchyliła głowę i potuptała do legowiska terminatorów. //zt _________________
Motylem jestem Na, na, na, na, motylem jestem Dzień minął już, a pragnę jeszcze Siąść tu i tam... Motylem jestem
Jak motyle, jak motyle Wzlećmy jeszcze choć na chwilę W górę, aż pod niebo Tam, gdzie czeka nas słońca blask! | |
|
Terminator | Mimo, że Dzięciola Łapa podała jej listek na gardło, to to wciąż jej doskwierało. Jakby leczenie... nie działało. Trochę ją to martwiło, więc znowu pojawiła się w lecznicy i szukała któregoś z Medyków, by następnie wytłumaczyć mu, że wciąż ma sucho w gardle i nie może mówić. _________________
|
| | Pełne imię : Dzięciola Łapa
Grupa : Płeć : kotka
Księżyce : 25
Matka : Tęczowa Chmura [*]
Ojciec : Rozżarzona Gwiazda
Mistrz : Rozżarzona Gwiazda, Owcze Runo
Wygląd : Drobna i szczupła lecz puchata kotka o rudym, klasycznie pręgowanym futrze. Ma kilka białych znaczeń, w tym białą klatkę piersiową, miejsca na łapach i dwie plamki na głowie.
Ma głęboko zielone oczy oraz czasem w jej sierść wplątane są liście czy pióra.
Multikonta : Księżycowa Łapa, Kasztanowa Kryza, Śnieg
Autor avatara : https://mybritishshorthair.com/orange-norwegian-forest-cat-breed-pictures-breed-profile-of-orange-norwegian-forest-kitten/
Liczba postów : 232
Terminator Medyka | No cóż, Dzięcioł nie spodziewała się, że Tęcza wróci do niej znów, znowu z tym samym bólem gardła. Czyżby mięta ktorą jej podała nie pomogła? Lekko zaniepokojona tym, że mogła popełnić błąd posłała jej przepraszające spojrzenie i rzekła: - Rozumiem.. już, poczekaj chwilę, dam ci coś innego, i mam nadzieję że tym razem się polepszy- po czym zniknęła w składziku i tym razem wróciła z liściem szałwi. Podała go kotce i zerknęła na nią łagodnie, rzeczywiście mając nadzieję, że tym razem będzie lepiej i że ruda nie pogorszy jeszcze bardziej stanu koreczki. |
Terminator | Pokiwała z podzięką głową i uśmiechnęła się, po czym chwyciła listek szałwi. Ten medykament zdecydowanie mniej jej smakował. No ale miał pomóc, a nie być smaczny! Zmarszczyła pyszczek ale uśmiechnęła się do Dzięcioł a potem potuptała do swojego legowiska. //zt _________________
|
| | | |
| |