IndeksIndeks  SzukajSzukaj  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

:: 
Klan Rzeki
 :: Tereny Klanu Rzeki :: Granice
Lepkie Łebki
Pią 22 Paź 2021, 11:40
Światło Gwiazd
Światło Gwiazd
Grupa : Gwiezdny Klan
Księżyce : nieskończone
Matka : srebrna skórka
Ojciec : gwiezdny pył
Wygląd : utkany z gwiazd
Multikonta : administracja
Liczba postów : 2179
Administracja
https://starlight.forumpolish.com
First topic message reminder :

Pomimo tego, że granica Klanu Rzeki przebiega kawałek od faktycznego brzegu Oka Gór, to ziemia w tym miejscu jest wilgotna i lepka niczym ta znajdująca się tuż przy wodzie. Nie można zaznać tutaj gęstej trawy, a jedynie rzadkie placki, które mają ją przypominać. W bardziej deszczowe dni, tworzą się tutaj niezbyt zachęcająco wyglądające kałuże, jednak nie one są charakterystyczne a małe, szare kamienie wybijające się nad błotem i ziemią, na których często przesiadują żaby czy ptactwo.

Rodzaje terenu: okolice rzek i jezior; tereny suche, piaskowe

Re: Lepkie Łebki
Wczoraj o 14:07
Wysoka Łapa
Wysoka Łapa
Grupa : Samotnicy
Księżyce : 37 [X]
Matka : Roztrzaskana Tafla [NPC] + Dzika Róża [NPC]
Ojciec : ?
Mistrz : Zamglone Jezioro; Owcze Runo
Partner : wiedza
Wygląd : Długie łapy, nieco zgarbione ciało. Cienki ogon w którego wzdłuż przechodzi ciemniejsza pręga, rytmicznie przecinana poziomymi liniami. Krótkie błyszczące jasnobrązowe futro z czekoladowymi cętkami i nieco jaśniejszym brzuchem i ciemniejszymi pręgami na udach. Długa szyja na której znajduje się trójkątna głowa z nienaturalnie dużymi bladymi uszami, ceglastym zgarbionym nosem otoczonym białym futrem. Ma żółtobrązowe oczy. Czasem potyka się o własne łapy, jego krok jest skoczny i energiczny.
Multikonta : Wilczy Kieł, Ukwiecona Grań [KG]; Jeżynowy Cierń, Brzozowa Kora [GK]
Liczba postów : 310
Samotnik
https://starlight.forumpolish.com/t1845-wysoki#47765
- O? Dwóch terminatorów kontra łasica... no to już nie miała szans. Ale jak na takiego niespecjalnie wyglądającego drapieżnika narobiła ci sporych blizn. Niektórym kotkom podobają się takie... więc może jakaś ci je pochwali? - zaśmiałem się. Nie kojarzyłem wielu kotów z Klanu Rzeki ale na pewno Księżycowa Łapa ma jakiś tam wybór... nie to co w Gromie. Alabama. Na szczęście się do niej nie zaliczam.
- Hm... no skończy się gdy samotnicy dadzą sobie spokój, a myślę że nie nastąpi to prędko. - mruknąłem stwierdzając nieprzyjemny fakt.

Skocz do: