| :: Klan Gromu :: Obóz Klanu Gromu :: Korzenna Nora | Grupa : Płeć : kocur
Księżyce : nieskończone
Matka : srebrna skórka
Ojciec : gwiezdny pył
Wygląd : utkany z gwiazd
Multikonta : administracja
Liczba postów : 2180
Administracja | First topic message reminder :Niedaleko legowiska medyka, znajduje się płytka nora, której chropowate ściany wyścielone są miękkim mchem, podobnie jak wgłębienie, w którym śpi terminator medyka lub drugi medyk. Jest to mniej komfortowe legowisko, jednak jest ono w bardzo dogodnym miejscu - kot ma wgląd na praktycznie całą lecznicę, a dodatkowo może mieć w Mchowej Norze trochę spokoju.
|
|
| Grupa : Płeć : kocur
Księżyce : 0
Matka : zaćmione słońce
Ojciec : koźlorogi
Wygląd : niewielki, szczupły; długie futro, na razie jednolicie białe, ale z czasem na łapach, ogonie, pysku, uszach i mordce zacznie być widoczna szarość; palce i stopy przednich łap, tylne łapy do piszczeli, pojedyncze włosy pomiędzy oczami i żuchwa białe; ciemnoszary nos; szaroniebieskie oczy
Multikonta : szadź; orzechowy cień and co.
Autor avatara : changoblanco (flickr), pliszka
Liczba postów : 82
Terminator | Przeraża go kocur z jakiegoś powodu, którego nie potrafi wyjaśnić. Może przez te wielkie uszy i taki… średnio przyjemny, bardzo bezpośredni styl bycia? Uhm. Czuje dyskomfort, ale po krótkim zawahaniu zjada podany przez Wysoką Łapę kwiat.
– …a…! Mam tu… z-zostać? – pyta niepewnie. Woli nie; mimo iż pobyt w lecznicy lecznicy był w pewien sposób komfortowy, bezpieczny, znajomy, to… długotrwale mu nie pomógł, to na pewno. To znaczy pomijając fizyczne objawy.
_________________ masz tyle niepewności, gdy jesteś całkiem sam zbyt wiele możliwości, by cieszyć się z tego, co masz masz tak małe dłonie, że nie naprawisz zmianˎˊ˗
lecz tak ogromne usta, że możesz pożreć świat
|
| | Grupa : Płeć : kotka
Księżyce : 26 [X]
Matka : Sokole Skrzydło
Ojciec : Płomieniste Ucho
Mistrz : Pszczeli Pył
Wygląd : Przeciętnej budowy kotka o krótkiej szylkretowej sierści. Na jej ciele przeważa kolor rudy z delikatnie widocznymi tygrysimi pręgami, natomiast pokryta jest pojedynczymi czarnymi kępkami sierści, co daje wrażenie brudu. Ma bladozielone oczy i czarny nosek.
Multikonta : Skała [P], Kacza Łapa [KG]
Autor avatara : kornrawiee
Liczba postów : 145
Wojownik | Leśny Gwar umiera... a przynajmniej czuła, że umiera gdy zaatakowały ją nagłe bóle gdy wstała rano. Coś tak ostatnio czuła, że jakieś świństwo się w niej zbiera, ale nie podejrzewała, że coś aż tak dramatycznego. Gdy jej warknięcia i jęki z bólu wybudziły wojowników śpiących obok niej w Głębokich Tunelach, ci podirytowani kazali jej wynieść się z tymi lamentami do Korzennej Nory... - Oh.. czy ma ktoś chwilę, by mi... ufffffffff... pomóc? - mruknęła zrozpaczona wpełzając do legowisk medyków. Czy Leśny Gwar dramatyzowała? Jak najbardziej. Czy mimo to jej objawi były niepokojące? Zdecydowanie tak. _________________ Дівчина Боніта Солодка Кубіта Вуйки, та батяри
Цигани й дримбари Коліна прикладаютьа На Раз, два, три!!! | |
|
| | Grupa : Płeć : kocur
Księżyce : 37 [X]
Matka : Roztrzaskana Tafla [NPC] + Dzika Róża [NPC]
Ojciec : ?
Mistrz : Zamglone Jezioro; Owcze Runo
Partner : wiedza
Wygląd : Długie łapy, nieco zgarbione ciało. Cienki ogon w którego wzdłuż przechodzi ciemniejsza pręga, rytmicznie przecinana poziomymi liniami. Krótkie błyszczące jasnobrązowe futro z czekoladowymi cętkami i nieco jaśniejszym brzuchem i ciemniejszymi pręgami na udach. Długa szyja na której znajduje się trójkątna głowa z nienaturalnie dużymi bladymi uszami, ceglastym zgarbionym nosem otoczonym białym futrem. Ma żółtobrązowe oczy. Czasem potyka się o własne łapy, jego krok jest skoczny i energiczny.
Multikonta : Wilczy Kieł, Ukwiecona Grań [KG]; Jeżynowy Cierń, Brzozowa Kora [GK]
Liczba postów : 310
Samotnik | Czy to były jęki któregoś ze starszyzny? Otóż nie tym razem. Była to kotka która aż tak stara nie była ale przeżywała jak ona. - Boli cię brzuch? - spytałem jak zwykle na sam początek, przez podtruwanie zwierzyny, zatrucia to jakaś plaga. |
Wygląd : Przeciętnej budowy kotka o krótkiej szylkretowej sierści. Na jej ciele przeważa kolor rudy z delikatnie widocznymi tygrysimi pręgami, natomiast pokryta jest pojedynczymi czarnymi kępkami sierści, co daje wrażenie brudu. Ma bladozielone oczy i czarny nosek.
Wojownik | Leśny Gwar odetchnęła z ulgą gdy podszedł do niej jej zbawiciel. - Goooorzeeeeeej... - pokręciła głową na pytanie Wysokiej Łapy - Boli mnie wszystko! tak nagle i intysewnie... jakby umierała.. ale nie umieram prawda? Przy pysku, w piersi, ramiona i barki... boli jak mnie nigdy w życiu jeszcze nie bolało Wysoka Łapo - wylamentowała swoje objawy kocurowi, wskazując łapą wszystkie bolące ją części ciała. _________________ Дівчина Боніта Солодка Кубіта Вуйки, та батяри
|
Wygląd : Długie łapy, nieco zgarbione ciało. Cienki ogon w którego wzdłuż przechodzi ciemniejsza pręga, rytmicznie przecinana poziomymi liniami. Krótkie błyszczące jasnobrązowe futro z czekoladowymi cętkami i nieco jaśniejszym brzuchem i ciemniejszymi pręgami na udach. Długa szyja na której znajduje się trójkątna głowa z nienaturalnie dużymi bladymi uszami, ceglastym zgarbionym nosem otoczonym białym futrem. Ma żółtobrązowe oczy. Czasem potyka się o własne łapy, jego krok jest skoczny i energiczny.
Multikonta : Wilczy Kieł, Ukwiecona Grań [KG]; Jeżynowy Cierń, Brzozowa Kora [GK]
Samotnik | Przez chwilę filtrowałem informacje otrzymane od Leśnego Gwaru. Owcze Runo mówiła mi jedynie o ranach i chorobach związanych z brzuchem, a tu kotka mówiła o bólu całego ciała. I to taki nagły ból? Nawet nie będę na niej testował szczawiu bo nie ma to chyba sensu. Kiwnąłem głową i ogonem wskazałem by kotka poszła do komory chorych a ja sam zacząłem przeglądać zioła w składziku... na pewno nie dam jej żadnych jagód, te kojarzyły mi się raczej z truciznami, choć wierzyłem że są takie które pomagają a nie szkodzą. Żółte kwiaty? Trochę pachną więc powinny być bezpieczne. Wziąłem jeden i podałem kotce pod nos, mówiąc jak zwykle o tym żeby informowała o swoim samopoczuciu, szczególnie tym pogarszającym się. Smacznego :)
/zt |
Samotnik | No i to co podałem nie zadziałało, Leśny Gwar dalej skarżyła się na te dziwne objawy. Postanowiłem skierować swoje kroki do Owczego Runa i po krótce opisałem jej symptomy szylkretki. To musiało być coś nowego. |
Wojownik | Leśny Gwar wróciła do medyka, bo atakujący ją co jakiś czas intensywny ból nie znikał, a obowiązki kotki zwiększyły się ogromnie! Terminator i patrol w poszukiwaniu samotników uprzykrzającym życie klanów... przydałoby się być w pełni sił by być w stanie dobrze przekazywać wiedzę młodemu i również mieć siły na ewentualną potyczkę z nieznajomymi. Miała nadzieję, że nie ważne który medyk zajmie się teraz jej leczeniem, tym razem dokona tego poprawnie. _________________ Дівчина Боніта Солодка Кубіта Вуйки, та батяри
|
| | | |
| |