IndeksIndeks  SzukajSzukaj  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

:: 
Plemię Niedźwiedzich Kłów
 :: Tereny Plemienia :: Ślimacze Drzewa :: Archiwum
Trening Niskiego Lotu Polującego Jerzyka
Nie Paź 24, 2021 10:11 pm
Renifer
Renifer
Pełne imię : Renifer Pędzący przez Śnieżne Zaspy
Grupa : Plemię Niedźwiedzich Kłów
Księżyce : 83 (XII)
Znak Przodków : Lis
Matka : Lekki Podmuch Wiatru Poruszający Liśćmi [NPC] [*]
Ojciec : Potężny Nurt Bystrego Strumienia [NPC]
Mistrz : Łoś Gnający przez Bór [NPC] [*], Pąk Zakwitający na Bratkowej Łące
Wygląd : Duży, masywny kocur o długim, jednolicie białym futrze i czekoladowych oczach. Posiada białe pędzelki na uszach, różowy nos i różowe opuszki łap, a także puchate łapcie. Na tylnej stronie głowy posiada bliznę po drapnięciu pazurami przez jastrzębia. Na obu bokach posiada po dwie blizny na bokach - dwie na lewym, dwie na prawym, dość szerokie i poszarpane, częściowo ukryte pod długim futrem.
Multikonta : Kozia Łapa [KR], Rozżarzona Gwiazda [KG] || Poranna Zorza [GK]
Autor avatara : polar_coons
Liczba postów : 194
Plemię Wiecznych Łowów
https://starlight.forumpolish.com/t712-renifer-pedzacy-przez-sniezne-zaspy#5369
First topic message reminder :

Jutrzejszy dzień nastał, dlatego o wyznaczonej porze, czyli w okolicach górowania słońca, którą przekazałem już Jerzykowi poza ceremonią czekał już przed wyjściem z obozu. Siedzialem sztywno wyprostowany, w myślach wertując sobie swój plan, by na pewno go nie zapomnieć. Musiałem na pewno nauczyć kocura walczyć i patrolować, były to w końcu dwie podstawowe czynności strażnika. Ale musiał również wiedzieć o zwyczajach i wierze, szczególnie że wielkimi krokami zbliża się następne święto. Sam nie wiedziałem, od czego zacząć. Może zapytam się Jerzyka, którą opcję by wybrał? Ale czy w ogóle będzie w stanie odpowiedzieć na to pytanie? Nie chciałem wprawiać go od razu w dyskomfort, może lepiej zacząć od czegoś treściwego? Na przykład od patrolu. Wtedy będziemy mogli również porozmawiać o zwyczajach... Czy to był dobry plan? Sam nie wiedziałem. Nie miałem od początku treningu na strażnika, a Łoś Gnający przez Bór... Był, jaki był. Jego treningi nie były zbyt treściwe.

Re: Trening Niskiego Lotu Polującego Jerzyka
Sob Mar 05, 2022 11:47 am
Renifer
Renifer
Pełne imię : Renifer Pędzący przez Śnieżne Zaspy
Grupa : Plemię Niedźwiedzich Kłów
Księżyce : 83 (XII)
Znak Przodków : Lis
Matka : Lekki Podmuch Wiatru Poruszający Liśćmi [NPC] [*]
Ojciec : Potężny Nurt Bystrego Strumienia [NPC]
Mistrz : Łoś Gnający przez Bór [NPC] [*], Pąk Zakwitający na Bratkowej Łące
Wygląd : Duży, masywny kocur o długim, jednolicie białym futrze i czekoladowych oczach. Posiada białe pędzelki na uszach, różowy nos i różowe opuszki łap, a także puchate łapcie. Na tylnej stronie głowy posiada bliznę po drapnięciu pazurami przez jastrzębia. Na obu bokach posiada po dwie blizny na bokach - dwie na lewym, dwie na prawym, dość szerokie i poszarpane, częściowo ukryte pod długim futrem.
Multikonta : Kozia Łapa [KR], Rozżarzona Gwiazda [KG] || Poranna Zorza [GK]
Autor avatara : polar_coons
Liczba postów : 194
Plemię Wiecznych Łowów
https://starlight.forumpolish.com/t712-renifer-pedzacy-przez-sniezne-zaspy#5369
Delikatnie się uśmiechnąłem w odpowiedzi na drobne kroczki liliowego, który również się na brzuchu położył. Sam wiedziałem, jak duże były tereny plemienia, ale nie zorientowałem się, że to mogło być trochę za dużo dla młodego Jerzyka, który praktycznie nie miał kondycji. Musiałem bardziej uważać na takie ćwiczenia, bo nie chciałem w końcu nikogo zniechęcić do trenowania, prawda?
- Jak ci się podobają tereny? Ładne są? - zadałem parę pytań liliowemu, lekko przekrzywiając głowę. Dodałem również pytanie, na które mógłby bez użycia słów odpowiedzieć. Co było lekkim... Problemem. Musiałem porozmawiać z Wieszczem i z Jerzykiem, ale nie chciałem go zasypywać wątpliwościami już pierwszego dnia. Ale też nie mogłem tego zrobić na ostatnią chwilę.

Skocz do: